Aprofita per visita els misteris i altars de la Setmana Santa



Diferents ciutats catalanes han apostat aquest any per concentrar totes les imatges i habilitar espais de visita i culte. 

En el cas de Mataró s'ha optar per a ubicar les imatges en les seves seus canòniques i parròquies de la ciutat, així com cases germandats. 

A continuació us relacions, fins a la data, algunes imatges que es podran visitar durant la Setmana Santa.

Oració del Senyor a l'Hort

Parròquia del Sagrat Cor. en horari de les celebracions. 


La Coronació d’Espines i Maria Santísima de las Angustias

Parròquia de Sant Pau. Des del Dissabte de Passió ( día abans de Diumenge de Rams)  fins el Diumenge de Resurrecció de 17 a 20:30


Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors

A la Basílica de Santa Maria. S'ha ubicat un altar de culte a tocar a l'altar del Roser. Es podrà visitar a partir del dimecres 23 de març durant l'horari de celebracions, visites a la Basílica o horari d'obertura diari de la Basílica. 


La Verònica

A la capella del col·legi salesians. El Divendres Sant  al matíel misteri estarà muntat a l’entrada de l’escola i serà visitable.


El Nazareno y la Esperanza

A la parròquia de María Auxiliadora es podran veure els imatges del Nazareno i la Esperanza que estaran situats en un altar a l’interior del temple.

Serà del 21 de març al Dilluns de Pasqua.  L’horari de visita serà el de les celebracions religioses i els horaris d’obertura de la parròquia. El Divendres Sant estarà obert tot el dia per a la veneració.


Sant Crist de l’Agonia

El Sant Crist de l’Agonia estarà exposat durant tota la Setmana Santa a l’església de Sant Joan Bosco. L’horari que s’aconsella és durant el tríduums que seran els diumenges a partir de les 12.15 o la tarda del Diumenge de Rams durant el Via Crucis. 


Sant Crist de la Bona Mort

Aquest any el Sant Crist de la Bona Mort no podrà fer l’estació de penitència pels carrers de Mataró, ni podrà ser recollit pels Armats la tarda del Divendres Sant.

Malgrat això, el Sant Crist estarà exposat al domicili social del cos de portants al carrer d’Enric Prat de la Riba 4 amb el següent horari.

- Dimecres 31/03 ( a la tarda 16 a 20 h)

- Dijous 01/04, Divendres 02/04 i Dissabte 03/04 matins fins a 13 h, tarda de 16 a 20 h

- Diumenge 04/04 i Dilluns 05/04 matí fins a 13 h.

L’aforament màxim és de 4 persones al moment.


Ntra. Sra. de la Soledat

La imatge de Nuestra Señora de la Soledad estarà exposada a la Casa Germandat i també es podrà veure per primer com entronitzada a la seva Casa Germandat. Els dies de visita són el 1, 2 i 3 d’abril amb horari de matí (de 11:00 – 13:00 hores) i de tarda (de 15:00 – 18:00 hores) amb l’oportunitat de venerar a Nostra Senyora de la Soledat i veure els seus ensers. L’aforament de la casa germandat és de 30 persones.


El Sant Sepulcre

La imatge del Sant Sepulcre es podrà visitar el Dissabte Sant i el Diumenge de Resusrrecció a la seva Casa Germandat situat al carrer Creu Roja al barri dels Molins. 


 

Nota: L’organització es reserva el dreta a modificar o alterar els actes sempre d’acord al moment actual i a les restriccions del PROCICAT.

Més informació: setmanasantamataro.cat



Potser t'agraden aquestes entrades