Les confraries continuen treballant també pel material sanitari.

Professional del Centre d'Acollida del Masnou amb part del material com a exemple. 
Des del principi d'aquesta situació sanitària, diferents confraries i germandats de Mataró es van organitzar per a confeccionar mascaretes i materials de prevenció per a professionals, empreses i persones. 

Professional del servei de radiologia
de l'Hospital de Mataró.

Va haver iniciatives com la confeccionar mascaretes amb peces de roba de túniques. Després, gràcies a la col·laboració amb algunes empreses mataronines es va començar a confeccionar amb material per a que fos homologable. També es van fer repartiments a comerços i al carrer per a persones. 

Després, amb col·laboració al Servei de Protecció Civil es va començar a facilitar material per a les residències de la comarca del Maresme oferint mascaretes, barrets i bates de protecció.  En cada moment el material es feia en funció de les necessitats i la demanda. 

Aquesta setmana es continua i s'ha facilitat material per als recursos de Creu Roja i també per a diferents centres sanitaris. 

Volem agrarr a tot el gruix de persones voluntàries dels portants que durant llargues estones confeccionen des de casa per a poder oferir aquesta expertesa i temps per a tenir aquest material. També als voluntaris que es fan càrrec de la coordinació i distribució.

Molts ànims a continuar amb aquesta tasca, així com d'altres tasques i funcions que estan realitzant aquests dies les confraries i germandats. 

Potser t'agraden aquestes entrades