Vè concert Solidari A.M. Captiu-Dolors


 
Aquest diumenge a la tarda s'ha celebrat al teatre de l'Institut Miquel Biada de Mataró el Vè concert solidari de l'Agrupació Musical Captiu-Dolors.
Enguany aquest ha estat l'escenari, ja que no ha pogut ser al lloc habitual que era el Teatre del Foment Mataroní.

Malgrat això, ha comptat amb una gran assistència de públic, com era d'esperar, que ha respost a la crida solidaria d'aquest any, ja que el preu de l'entrada anava destinat a l'associació Mataró Camina x l'Alzheimer.

L'Agrupació Musical Captiu-Dolors ha interpretat diferent peces i marxes del seu repertori. Un repertori que sonarà en diferents processons en la Setmana Santa 2019, i que comporta al darrera moltes hores d'assaigs, afinaments i dedicació. Enhorabona per a tots i totes els seus components que any rera any van posant aquest accent a la ciutat. 

També ha comtat amb l'assistència del ballet d'Antonio Nehyla de la Hdad. Divina Pastora de Mataró que ha posat el seu accent, en un any on celebren el seu vint-i-cinquè aniversari

Enmig del concert solidari, com des de fa 3 anys, s'ha dedicat un moment a fer una exaltació dedicada a Jesús Captiu i a Nostra Sra. dels Dolors. En aquesta ocasió ha estat la membre del Consejo de Hermandades de Sevilla, na Dolores Ciudad.

 
També, s'ha aprofitat per a donar a conèixer el cartell dels actes de la germandat aquest 2019, que aquest any és la imatge del penitent amb el fanal que obre el seguici processional.
 
Amb aquest concert, la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors enceta els actes de la Setmana Santa, després de la presentació del cartell de totes les germandats, confraries i armats en l'acte d'ahir.
 


 



Veieu aquí algunes imatges més.

Potser t'agraden aquestes entrades