IV Concert Solidari Captiu-Dolors

Continuem anunciant dates i esdeveniments de la Setmana Santa de Mataró 2018.
Moment del concert 2017.
 
En aquesta ocasió ens centrem en el Concert Solidari que organitza la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors , que arriba a la seva IV edició.
 
Enguany la Germandat ha escollit la destinació d'aquest concert a l'entitat Maresme Oncològic. Com sempre, a part de l'assistència, hi ha destinat una fila zero per a facilitar que l'aportació solidària sigui major.
 
Per part de la confraria, el context d'aquest concert serà també el de la presentació del cartell anunciador dels actes de la germandat, que aquest any probablement reculli l'important moment de tornar a veure a Jesús Captiu junta a la Dolorosa en la processó de Divendres Sant. L'artista encarregat de donar aquest missatge serà l'artista  sevillà  Raúl Rodríguez.
 
Tanmateix, en aquest també es farà l'exaltació a Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors, que arriba a la segona edició i la persona escollida ha estat el brodador, vestidor i dissenyador gadità David Calleja, qui te vincles artístics amb la germandat i la ciutat de Mataró.  
 

Potser t'agraden aquestes entrades