Atorgament de les mencions Fidelitas Confrares



El Teatre Monumental de Mataró va acollir el proppassat dissabte el IX Festival de la Esperanza. Van haver-hi actuacions de ball i màgia en tant que espectacle i va haver-hi també un espai central per fer l'atorgament de les I Mencions Fidelitas Confrares organitzats per la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
Aquestes mencions recullen la inèrcia d'altres ciutats amb llarga trajectòria confrare i volen ser un espai d'agraïment en un acte senzill de gratitud col·lectiva i de reconeixement per la gran tasca al llarg del temps.

En aquesta primera edició les persones que van rebre el reconeixement Fidelitas  van ser :

  • Alex Marzo en la dimensió Reditum in Gratiam per l'impuls i formació cristiana i confrare.
  • La Hdad. Divina Pastora de Mataró, en la dimensió  Et Sorores dedicada a una entitat, pel recolzament i suport constant a la Hermandad.
  • El Tot Mataró, en la dimensió Communicationis, par la comunicación i información sobre la Setmana Santa de la ciutat.
  • De foma col·lectiva Isabel Noé,  Carmen Oliva, Carmen Montañés, María Cantador i Josefa Iniesta, en la dimensió Laboris, pel treball constant.
  • La mención més preeminent, in memoriam, va ser per Sor Maria del Carmen Holgado, de la Congregación de las Hermanas Franciscanas de los Sagrados Corazones.
L'acta va ser dirigit per Jordi Merino i va comptar amb el suport de nens i nenes de la Diputació Infantil per a fer l'atorgament de les mencions, així com l'Alcalde de la ciutat per fer entrega de Fidelitas a la germana de Sor Maria del Carmen, Sor Emilia Holgado.

Potser t'agraden aquestes entrades