Celebracions de Corpus Christi a Mataró

Us adjuntem els actes que s'organitzen aquest cap de setmana a Mataró amb motiu de la festivitat del Corpus i en la que participaran les confraries i germandats. Bona celebració.

  • Dissabte, 17 a les 19:30 Santa Missa a la parròquia de Sant Pau i Processó de Corpus pel barri del Palau, amb la col·laboració de la Confraria de la Coronació d'Espines juntament amb la comunitat parroquial.

  • Diumenge, 18 a les 10:00 Santa Missa a Maria Auxiliadora i Processó de Corpus pel barri de Cerdanyola, amb la col·laboració de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i entitats del barri de Cerdanyola amb la comunitat parroquial. Acompanyament musical en la Processó de l'AM. Captiu-Dolors

  • Diumenge, 18 a les 11:30 Santa Missa a la parròquia de la Sagrada Família i posterior processó pel barri de Cirera amb la col·laboració de la Confraria Ntra. Sra. de la Soledat. 

  • Diumenge, 18 a les 12:00 Santa Missa i  acte públic a la parròquia de Montserrat amb el Santíssim on es farà una pregària al carrer Castaños i es farà una benedicció del barri.
I també...
  • Diumenge, 18 a les 18:30 Missa i celebració de Corpus amb les confraries de l'Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració del Consell General de Confraries i Germandats.

Potser t'agraden aquestes entrades