Ofrena floral Virgen de las maravillas en el XXX aniversari.


Ahir dissabte 24, festivitat de la Mercè, l'Asociación Cultural murciana Virgen de las Maravillas va iniciar els actes de celebració de la seva patrona.

La Virgen de las Maravillas  es la patrona i protectora de Cehegín a Múrcia.  A la dècada dels anys 60 i 70 molts vilatans d'aquesta ciutat i regió van venir a la ciutat de Mataró i van iniciar els seus projectes de vida. 

Amb el temps, l'estima, la devoció el contacte amb la seva terra natal va fer que s'impulsés la presència d'una talla rèplica de la que hi ha al convent del frares caputxines de Cehegín. 

Ahir van celebrar el 30 aniversari de l'arribada d'aquesta talla a la ciutat amb una ofrena floral de totes les entitats i confraries del barri de Cerdanyola, demarcació de Maria Auxiliadora. 

Domingo de la Osa va fer el parlament que va recordar la història de la migració ceheginera a la ciutat, els llaços d'amistat i agermanament que hi ha, i com aquesta imatge de las Maravilla és present al barri. 

Acabat l'acte es va iniciar la missa de presa de possessió de mn. Agustí Vives com a nou rector de la parròquia. La imatge va estar al seu altar presidint tot l'acte. 





 





Accedeix al reportatge fotogràfic aquí.



Potser t'agraden aquestes entrades