Mn. Agustí Vives, nou rector de les parròquies de Maria Auxiliadora i la Sagrada Família.


La tarda del dissabte 24, festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, es va realitzar l'acte de presa de possessió de mn. Agustí Vives com a nou rector de la parròquia de Maria Auxiliadora i de la parròquia de la Sagrada Família. 

Mn. Agustí ha estat membre d'aquesta comunitat primer com a diaca i posteriorment com a sacerdot i vicari col·laborant amb mn. Àngel i mn. Jordi Illa. 

Amb la reestructuració de les responsabilitat a l'arxiprestat, mn. Agustí Vives passa a ser el rector d'aquesta demarcació de Mataró que conforma la parròquia de la Sagrada Família i la parròquia de Maria Auxiliadora, així com d'altres responsabilitats pastorals de la mateixa. 

L'acte va comptar amb Mn. Oller, Vicari espiscola, els membres de la comunitat salesiana i alguns preveres de l'arxiprestat. A l'acte també va assistir mn. Vicenç Martí, qui assumirà les responsabilitats de vicari de les parròquies col·laborant amb mn. Agustí i mn. Àngel. 

L'acte va comptar amb la lectura de l'acta, la presa de possessió amb el jurament sobre les sagrades escriptures i l'altar, així com la celebració de la Santa Eucaristia. 

A la part final, es va fer entrega de les claus del sagrari, moment més notable de la presa de possessió, i es va fer la signatura dels testimonis a l'acte. 

Acte seguit, Lola Jiménez en nom de la comunitat de la Sagrada Família i Manuel Garrido en nom de Maria Auxiliadora li van fer un parlament al nou rector.

L'acte va cloure amb el parlament del nou rector qui va rebre diferents moments aplaudiments dels i les presents de la comunitat plural de les dues parròquies. 

La celebració va comptar amb l'acompanyament del cor de Maria Auxiliadora  i la presència de representants de totes les entitats marianes, confraries, comunitats i escoles religioses, germandats i associació veïnal dels dos barris. 








 Accedeix aquí al reportatge fotogràfic de l'acte. 

Potser t'agraden aquestes entrades