Sopar social dels Armats de Mataró 2022

 

Aquest cap de setmana es va celebrar el Sopar Social dels Armats de Mataró. Un acte que es remunta al 1982, per tant fa 40  anys i on l'entitat aprofita per compartir taula i fer entrega de les mencions i reconeixements de la mateixa. 
 
Enguany, com fa 10 anys, es va fer a l'Hotel Atenea Port i va comptar amb la participació de socis i sòcies de l'entitat, familiars i amics, el rector de la parròquia de Santa Maria, l'Alcalde i regidor de Cultura, així com el president de la Federació Catalana de Passions i de la Comissió de Setmana Santa. 
 
El sopar es va obrir amb el parlament del president Quim Valls. Després d'un sopar i sobretaula es va procedir a l'entrega de les mencions dels Armats de Mataró.  

En aquesta edició 2022 la menció Armat de Mataró que distingeix a un armat per la seva serietat, saber estar i mantenir l'essència de les desfilades,  va anar destinada a Sergi Vives. La menció Arnat, que aporta un element de notorietat, estima i un plus, va anar a a Fran Cortés. També es va aprofitar per a atorgar la placa commemorativa al banderer d'honor 2022 en Jordi  Martí.


Servi Vives rebent la menció Armat

Fran Cortés rebent la menció Arnat


Jordi Martí  rebent  la placa commemorativa a mans de l'Alcalde de Mataró.

Potser t'agraden aquestes entrades