Entrega mencions concurs fotogràfic Catalunya Confrare 2022


 El Centro de Estudis Rocieros a Catalunya (CERCAT) aquest cap de setmana ha celebrat l'acte d'entrega de mencions del concurs fotogràfic 2022. Hi ha diferents temàtiques com són la Feria d'Abril, el Rocio i Catalunya Confrare. 

L'entrega de premis va comptar amb la presència de la presidenta del CERCAT, l'Alcaldessa de Sant Adrià de Besos, representants del Consell General de Confraries i Germandats de l'Arxidiòcesis de Barcelona, membres del món cultural de la província, així com representants de les diferents associacions fotogràfiques de Catalunya. 

 L'acte es va fer al museu de l'immigrant de Sant Adrià de Besos i va comptar amb la dinamització musical i cant de l'escola de cant El Chato de la Mina. 




Les imatges escollides en la categoria Catalunya Confrare van ser: 

Una altra imatge escollida amb el quart premi va ser la del mataroní Izan Merino, anomenada "Conectat a tú". Que recull el moment que un petit confrare de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza s'esperona a tocar les mans del Nazareno en un dia de tríduum a la parròquia de Maria Auxiliadora. 


Molta més informació a Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT)

Potser t'agraden aquestes entrades