María Santísima de las Angustías, sortirà en processó Divendres Sant.

 




Aquesta setmana la Confraria Jesús Coronado de Espinas y María Santísima de las Angustias ha informat que estan treballant per tal que la imatge de Las Angustias surti amb el Misteri de la Coronació d'Espines a la Processó General de Mataró. 

Tal i com han manifestat, aquesta imatge s'afegeix al Misteri processional acompanyat a Jesús coronat d'Espines. Serà doncs, el primer cop que aquesta imatge surti en un acte processional formant part d'aquest conjunt. 

La imatge de María Santísima de las Angustías es obra de l'escultor d'Alcolea del Rio, Sevilla, Alonso López Martínez. Va ser beneïda el 15 d'agost de 2020 en plena pandèmia i és venerada a la parròquia de Sant Pau de Mataró.  És una talla i imatge de vestimenta, i la seva responsable és na Montse García. 

L'any 2021 la Confraria  la va incorporar  a la germandat i també la va afegir al nom titular de la mateixa.  També va recordar que aquest nom té molta relació amb el Dolor de Maria, que te la seva festivitat al setembre, i relacionada amb el patiment que moltes persones van patir durant el temps fort de la pandèmia. 




Més notícies: 


Més informació:


Confraria de la Coronació d'Espines

Previsualitza

Web

WWW

https://bonamort.wixsite.com/coronaciodespines 

Facebook     

https://facebook.com/Confrariacoronaciodespines 

Twitter

@Coronacio1

Instagram

@coronaciodespinesmataro 

Adreça  @

coronaciodespines@gmail.com



Potser t'agraden aquestes entrades