diumenge, d’agost 16, 2020

Benedicció i acollida de María Santísima de las AngustiasAhir 15 d'agost,  festa de l'Assumpció de Maria,  es va procedir a l'acollida i benedicció de la imatge de María Santísima de las Angustías.

La imatge de Maria va ser beneïda a la parròquia de Sant Pau de Mataró durant el transcurs de la celebració de l'Eucaristia del dissabte amb la comunitat parroquial i membres de les confraries i germandats de Mataró i de Badalona. 

Mn. Litus Ballbé, rector de la parròquia i consiliari de la Confraria de la Coronació d'Espines va procedir a la benedicció i va recordar el paper de María, la mare universal de tots els cristians i de l'Església, i com ha estat present també durant tot aquest temps d'angoixa i de dificultats. 

La petita de la Confraria de la Coronació d'Espines, Irene Montilla, va llegir la història d'aquesta imatge i com està present ja a la ciutat de Mataró, que malgrat ser de propietat privada ha arribat a un acord amb la confraria per a estar present a la parròquia durant la Setmana Santa. 

Al final de l'acte, a tenor de les mesures sanitàries, no es va poder procedir a besamans, però si es van fer algunes fotografies de família. 

La imatge titular de la Confraria, Crist Coronat d'Espines, es va ubicar a l'altar durant la cerimònia. 

Diferents detalls de la imatge de María Santísima de las Angustias. 

Veieu aquí l'explicació per part de José Montilla, Hermano Mayor de la Confraria de la Coronació d'Espines.  

 Veieu aquí més imatges de l'acte. 

Diferents moments de la celebració. 


Foto de família  amb el rector. 

El Hermano Major de la Confraria de la Coronació d'Espines amb la seva família i la imatge.

Representants de les confraries germandats i congregacions de Mataró i Badalona.
Admirant i contemplat la imatge després de l'acte.

Notícies relacionades: