Pregó de Setmana Santa 2021

 

Els ensers i estendards de les confraries, germandats i Armats van omplir l'escenari del Teatre.

La tarda del dissabte va concentrar el pregó de la Setmana Santa.  El Teatre Monumental va veure omplir el seu aforament permès segons les restriccions sanitàries. Una platea que va congregar membres de la pluralitat diversa que composa la Comissió de Setmana Santa, així com persones d'altres entitats de la ciutat de Mataró, o persones del món confrare.  A més, l'acte es va poder seguir en directe per Mataró Audiovisual i per streaming per Ràdio la Veu TV.

Com es va dir a l'inici de acte, un any endarrere es va anunciar que no hi haurien processons a una de les ciutats que impulsa 9 processons i 54 activitats durant la Quaresma i els dies Sants.

Però aquest any s'anuncia de forma pública que si que hi haurà, com cada any, Setmana Santa, diferent, però es viurà i reviurà. I un exemple va ser aquest primer acte. 


L'acte va ser obert per un representant de la Comissió juntament amb el Bisbe Antoni Vadell que va animar a mantenir viva la flama de l'esperança i viu el missatge. 

Sandra Garcia i Ivan Romero, pregoners 2019, van presentar al pregoner de l'any 2021 en Didac Padilla. 

El pregoner va fer un repàs de la seva infància com a confrare i com va ser la connexió amb aquest món. També va explicar què viu un confrare durant la Setmana Santa i tot l'any i va fer un repàs, en forma d'exaltació, de diferents moments de la Setmana Santa mataronina. 

Amb un pregó musicalitzat i amb certes intensitats va posar d'empeus a l'auditori i també va transmetre els seus sentiments i passió. 

Va comptar amb l'acompanyament musical del grup sevillà Esencia Flamenca, liderat pel  mediàtic guitarrista i compositor Fernando Larios. 

Aquest grup va tancar l'acte tocant algunes de les marxes més populars de la Setmana Santa Sevillana. 
 

Diferents moments del pregó

Esencia Flamenca. 

Didac Padilla durant el pregó de  Setmana Santa. 




Retransmissió en directe des de  Mataró Audiovisual.
El pregó a  través de Radio la Veu TV

Més notícies: 

Potser t'agraden aquestes entrades