El pregó de Setmana Santa es podrà viure a través de diferents plataformes i televisió en directe.

Imatge del pregó 2019


El dissabte 13 a les 19:00 s'anunciarà el pregó de Setmana Santa de Mataró. Un acte organitzat per la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra de la Esperanza i la Comissió de Setmana Santa.


Segueix-ho en directe:
Aquest any,  atès les mesures i restriccions, es podrà viure en al  Teatre Monumental. Però també es podrà seguir per televisió a través de Mataró Audiovisual. Però també per streaming i canal de youtube en directe a través dels canals de Radio la Veu TV, o també per instragram live de  @nazarenoesperanzamataro.

Amb la participació de Didac Padilla i Fernando Larios. 
El pregoner Didad Padilla, comptarà amb la presentació per part d'Ivan Romero i Sandra García, que van pregonar la Setmana Santa 2019. També amb l'acompanyament músical del grup del guitarrista mediàtic sevillà Fernando Larios i el seu grup Esencia Flamenca, que es desplaçaran des d'Andalusia per a participar a l'acte.  

El Bisbe Vadell obrirà l'acte

Monsenyor Antoni Vadell Ferrer, Bisbe Auxiliar de Barcelona, i conegut popularment com el Bisbe Toni, obrirà l'acte al Teatre Monumental. 

Crida a la solidaritat de les confraries germandats i Armats de Mataró.

La tasca de les entitats mataronines amb pro de la solidaritat no ha parat. També, amb motiu del pregó, s'ha realitzat una campanya de recapte i recollida d'aliments per a les famílies més vulnerables de la ciutat.  Inicialment la campanya anava destinada a bescanviar l'entrada al pregó per un quilo d'aliment, però la resposta ha estat notable fins i tot de moltes persones que no poden assistir a l'acte. 

Potser t'agraden aquestes entrades