Celebració del Nadal i diada de l'Esperança

Capella de la Hermandad.
El passat cap de semana la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza va organtizar una sèrie d'activitats concentrades en un dissabte per a celebrar la diada de l'Esperança, la celebració del Nadal, un assaig solidari i col·laboració amb les activitats del barri de Cerdanyola.
 
Amb motiu de la diada de l'Esperança que cau en el dia 18, però que es va traslladar al cap de setmana, van engalonar la capella recreant el pas de pal·li ambientat amb flors, música i encens.

Moment de l'ofrena floral a la Esperanza.
Al llarg de tota la tarda va anar passant gent per a participar del besamans i les estones amb la Mare de Déu ja que estava pensat per a ser un espai íntim i acollidor.


Cantades de nadales de la Diputació Infantil
Els grups d'infants de la Hermandad van aprofitar per a cantar nadales, fer  una tarda d'activitats  com cagar el tió i festejar el Nadal de forma conjunta. Van acabar cantant una nadala de Hermandad dedicada i als més grans.

veïns i veïnes aportaven aliments a sobre del pas.

Mentre això passava als carrers del barri hi havien activitats a la plaça Isla Cristina i es feia l'assaig solidari  on es van recaptar més de mitja tona d'aliments per a les famílies més necessitades del barri de Cerdanyola.  Els costaleros i portants van agafar el pas i mentre cantaven nadales anaven demanant més quilos per a la solidaritat.
 
 
L'Alcalde de Mataró amb la priostra Isabel Noé i el Hermano Mayor J.L. Ordóñez


Més nadales a la capella amb la Esperanza.

Cagant el tió de Nadal.

Jocs i cançons.


Moment de l'assaig pels carrers cantant nadales.

Foto de familia de part dels participants a l'assaig solidari.

Potser t'agraden aquestes entrades