Mataró x Càritas 2018

Una part dels voluntaris i voluntària amb el president de Càritas, Antoni Vilà.
Aquest dissabte la plaça de Santa Anna s'ha ocupat per les paredes i les activitats en la celebració de la setena diada del Mataró x Càritas.
 
Actuació castellera
Una iniciativa festiva, solidària, culinària i cultural que va néixer fa uns anys i que s'ha consolidat com activitat de l'octubre abans de Tots Sants a la ciutat.
 
Aquest any, com sempre, diferents persones, entitats, artistes,  músics, colles castelleres i bona gent s'ha aplegat durant tot el dissabte per que a no defallís l'ajuda. Una festa que té com a objectiu visualtizar la gran tasca silenciosa i solidària que des de fa 50 anys es porta terme amb tanta intensitat a la nostra ciutat.
 
Preparant els tiquets.

Des de la Comissió de Setmana Santa només ens queda com sempre felicitar a les moltes mans que se sumen no només avui sinó tot l'any amb una causa tant necessària , i com no, respondre a la crida de forma voluntària. I també gaudir de la diada i compartir taula amb d'altres persones.
 
La diada ha estat plena d'activitats, concerts, aixecades de castells, venda de productes, recollida d'aliments... i als voluntaris i voluntàries de les confraries ens ha tocat fer la tradicional arrossada.
 
Una seixantena de membres de les confraries, germandats i Armats de Mataró unit en la fraternitat de la Comissió de Setmana Santa han participat de l'arrossada i en la seva preparació.
 
271 persones han compartit taula a la plaça Santa Anna i ha permès recaptar 1.024,10€ per aquesta activitat, també gràcies a la facilitació dels aliments per part d'Assolim  i les bedues per part d'Anma. Gràcies a tots i totes, i us esperem ben actius durant la resta de l'any i ens veurem en les properes activitats. 
 
Enhorabona a tots i totes i a continuar amb el compromís.
Diferents moments durant la preparació de l'arrossada.

Les coses dels passarells del Tecnocampus i els engrescats han tocat el cel i han estat l'alegria del migdia.

Antoni Vilà, president de Càritas i la regidora Elisabet Ruiz inaugurant la diada.

La Banda Musical del Maresme durant la seva joiosa actuació.

Vista al matí de la plaça Santa Anna.

Les versionns animades de ls grallers de la borsa de músics

Fent entrega del recaptat a l'arrossada.
Més notícies  sobre Mataró x Càritas: