Eleccions a la Confraria del Sant Sepulcre

 
Avui dissabte 29, diada de celebració de la festivitat dels arcàngels Miquel, Rafael i Gabriel, la Confraria del Sant Sepulcre organitza els seus comicis a Hermano/a Mayor.
 
Junta de Govern i Hermana Mayor sortint amb l'Alcalde, 2017
Després de la convocatòria d'eleccions per part de l'actual Hermana Mayor, Montserrat Riera, es donava per finalitzat el mandat i en aquesta diada es va fixar el moment en el qual tots els germans i germanes del Sant Sepulcre escollirien al nou representat, i amb ell o la la nova Junta de Govern.
 
Montserrat Riera va ser escollida el diumenge 20 de novembre de 2016 i es va procedir al canvi de vara i nomenament de la seva Junta de Govern el 7 de febrer de 2017 en la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança.
 
Mesa de votació a la Casa Germandat
En la darrera dècada els màxims representats de la Confraria han estat Montserrat Riera, Cristina Romero i José Gabriel. 
 
Ara s'obre un nou període on s'han presentat na Chesca Borrego, Alexandra Trapote i Ismael Portillo per tal que la Confraria s'expressi.
 
Entre els nous reptes que s'obre a la Confraria està la continuïtat de la festa de Tots Sants, les festes culturals i activitats que es van anar iniciant al barri dels Molins, com no la seva participació als actes processionals a la ciutat essent els més destacats per a la confraria la Processó General i la Processó del Silenci, així com la celebració del seu 30è aniversari que s'apropa.
 
La Confraria del Sant Sepulcre té una estret arrelament al barri dels Molins, té una cinquantena de germans adults i té seu social on es dóna culte al Sant Sepulcre al carrer Creu Roja.
 
Molta sort als candidats i candadates, molt bona feina.

Llegeix molt més de la Confraria del Sant Sepulcre.

Potser t'agraden aquestes entrades