S'obre a votació les imatges del I Concurs de fotografia confrare


Avui dia de Sant Jordi s'ha obert el període de votació popular a les imatges que va escollir el jurat el passat dimecres i restarà obert fins el dia 30 de maig.  Un jurat composat per diferents representants i entre ells el del fotògraf Santi Flores i la presidenta de l'AV de Cerdanyola.

Aquestes imatges formen part del I concurs de fotografia confrare que organitza la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i que contempla dues categories: una sobre el Nazareno i la Esperanza, i una sobre la Setmana Santa mataronina.  Durant la Setmana Santa aquestes imatges han estat en diferents xarxes socials etiquetades amb un hastag amb l'objetiu de compartir moments, missatges, experiències...

En Total s'han acceptat 85 imatges i aquí us enllacem les que han estat triades en primera fase pel jurat i que serán els usuaris i usuàries de les xarxes socials les que triaran les seleccionades.

Val a dir, que el jurat ha proclamat 3 accèsits d'imatges que seran coneguts també amb la procalamació de les seleccionades per diferents treballs realitzats.

Ja podeu votar en l'espai de Facebook donant "m'agrada", i consultar les bases aquí.


Més informació aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades