Vídeo promocional 30 aniversari Captiu-Dolors.


La Germandat Jesús Captiu i Ntra. Senyora dels Dolors també està d'aniversari aquest any 2017.  En particular se celebra l'efemèride del 30 aniversari fundacional.

Ara tot just fa 30 anys es constituïa a Mataró la Germandat Ntra. Sra. dels Dolors durant el temps que va del Nadal a la Quaresma mentre arribava a la ciutat la Imatge Titular obra de l'imaginer Juan Ventura.
Eren anys d'impuls, recuperació, tradició i fe. Un dels impulsors i columna vertebral concret de la Confraria va ser en Jaume Castells que va treballar per a l'arribada de la "Dolorosa" dita en aquell moment popularment i per a la constitució legal de l'entitat.

La Comissió de Setmana Santa en va ser el paraigües i alma mater de totes les confraries i germandats que es van anar creant.

Ara trenta anys després, la Junta de Govern de la Confraria ha preparat un programa d'activitats a celebrar-se durant aquest curs i recordar els orígens i continuar fent camí. I per a fer-ho gràfica i visualment han composat aquest vídeo que us adjuntem i que es va presentar aquest cap de semana als germans confrares i confraresses.





Més informació:

Potser t'agraden aquestes entrades