dimecres, de gener 25, 2017

VIIIè Festival Cultural Virgen de la EsperanzaFoto de familia dels i les representants participants al Festival Cultural al final de l'acte.

El diumenge passat es va celebrar al Teatre Monumental de Mataró el VIIIè Festival Cultural Virgen de la Esperanza organitzat per la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.

Quadre de Ball Peña Al-Andalus.
En aquest festival es va presentar el cartell del XXXè aniversari de la Confraria i va comptar amb l'assistència i participació de diferents escoles de ball amateur i professionals, així com quadres de ball de diferents cases culturals i regionals.

Es va oferir un espectable de dansa i ball durant tota la tarda de diumenge i la recaptació de les entrades es va aprofitar per destinar-les al projecte de restauració de la imatge de Ntro. P. Jesús Nazareno i també a Obra Social. 

Al final de l'acte es va fer entrega de la recaptació del cap de setmana cultural organitzat per la Divina Pastora de Mataró a la Torre de Can Palauet.
Un dels quadres de Ball de Sabor Andaluz
Quadre de Ball de la Casa de Andalucia.
El professor Ángel Espartero amb el Quadre de Ball de la Casa de Andalucia
Final de l'actuació de l'escola + Q BALL
ASRAI
Els professors de Sangre Gitana en un moment de la seva actuació.Més informació: http://hermandadnazareno.blogspot.com.es/