Inici de Curs Comissió de Setmana Santa

Moment de la celebració, cant dels Salm.
Coro Agua Viva
Aquest diumenge dia 18 s'ha iniciat el Curs de la Comissió de Setmana Santa. I ha estat allà on va cloure el passat, a la parròquia de Sant Pau.

Com no podria ser d'una altra manera el curs ha començat amb le celebració de l'Eucaristia que ha estat acompanyat musicalment pel Coro Agua Viva de la Confraria de la Coronació d'Espines. 
La Missa ha estat presidida per Mn. J.J. Badia, rector de Sant Pau i consiliari de la Coronació d'Espines i per Mn. Á. Marzo consiliari d ela Comissió.

Mn. Badia i Mn. Marzo
A la Missa han assistit membres de la Junta de les Confraries i Germandats i ha comptat també amb l'assistència de l'Alcalde de Mataró. 

A la part final s'ha aprofitat per fer un petit recordari de mn. Ignasi Marqués antic rector de Sant Pau i ha estat en Michel Badji de l'Associació Cultural Planeta i antic membre del "Centre d'Africans Sant Pau"qui ha explicat la seva experiència i fet un petit record.



Detall dels estandards i banderes
També s'ha formalitzat a la presentació pública a la comunitat de Sant Pau del Conveni de Col·laboració entre la Comissió de Setmana Santa i la Confraria de la Coronació d'Espines que regula la cessió definitiva del conjunt escultòric de Lluís Sabadell de 1949. El co-president en funcions de la Comissió en Jordi Merino ha explicat el conveni, recordat la història d'aquest conjunt i agraït l'acollida a la família parroquial de Sant Pau a la Confraria de la Coronació d'Espines. 

L'acta ha acabat amb el parlament de Jordi Cervantes en nom de la Comissió per a recordar que el curs comença, el número 31 i queda molta feina per davant. 

La Coronació d'Espines 
Jordi Cervantes en nom de la Comissió. 
Jordi Merino durant el parlament. 

Potser t'agraden aquestes entrades