Marató de castells a Mataró


Foto de família amb les entitats padrines.  Foto: Daniel Ferrer, Tot Mataró.
La colla castellera Capgrossos de Mataró ha iniciat aquest cap de setmana els actes del seu vintè aniversari fent castells, fent xarxa, fent pinya, fent ciutat.

Amb motiu d'aquesta efemèride es van marcar en tant que objectiu fer 20 castells, un per cada any des del seu naixement. Per assolir aquest gran objectiu van convidar a tots els mataronins i mataronines a participar en els castells fent pinya i per això la plaça de Sant Anna estava plena de camisses blaves, que també van ajudar a construir castells de sis, i el 3 i el 4 de 8.  
Es van viure fins i tot moments de musculatura, passió i seny quan es van fer simultàniament 4 castells. 

També amb aquest número 20, la colla castellera va convidar a viure i reviure el moment a 20 entitats de Mataró per a que cadascuna apadrinés un castell i com no, a fer-ne pinya en la mesura de lo possible.  Ara el repte està que en la diada de la propera setmana, moltes d'aquestes entitats i voluntaris puguin ser-hi ajudant i col·laborant.
Entre aquesta vintena hi havia 3 entitats de la família confrare de la Comissió de Setmana Santa, que van participar-hi de la jornada.