Tríduum, juraments i acollida nous germans

Algunes confraries ja han finalitzat els seus tríduums  ja que demà comença oficialment la Setmana Santa. En aquests darrers dies de formació, motivació, acollida i germanor, les germandats també fan les acollides dels nous germans amb la imposició de les medalles, els juraments dels costaleros de Jesús i nous portants i d'altres elements d'integració i compromís. 

Acollida nous germans

Avui al Sagrament de la Basílica de Santa Maria, Basílica de la Misericòrdia, la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, després de la conferència realitzada pel Vicari Espiscopal i consiliari de la germandat, juntament amb el consiliari de la Comissió de Setmana Santa, s'ha procedit a la imposició de medalla  i acollida dels nous germans. 

Jurament costaleros de Jesús

Després d'una conferència del director dels col·legis salesians. Mn. Ramón Vera, els nous costaleros  de Jesús Nazareno, de la Hermandad de Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza, han procedit a formalitzat el seu jurament de compromís de poder ser per unes hores els peus de Jesús i compartir aquest moment de testimoniatge amb els seus germans. Al mateix temps la resta de costaleros i el seu capatàs han renovat el seu compromís.
Un dels costaleros llegint el compromís i formalitzant el jurament davant les Imatges 
El contragui del pas cridant a les nous portants. 

Compromís dels portants de l'Esperança

Els nous portants i les portants de Nuestra Señora de la Esperanza també han verbalitzat el seu compromís amb la germanor a la parròquia de Maria Auxiliadora, després d'una conferència sobre els camins d'esperança realitzada pel consiliari de la Hermandad mn, Jordi Espí.



Potser t'agraden aquestes entrades