S'anul·la la Matinal de Saetas

La Junta de Govern de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza ha pres la decisió de suspendre la vint-i-vuitena edició de la Matinal de Saetas al Parc de Can Tuñí, Parc de Cerdanyola per les inclemències del temps.

Avui diumenge de Rams el temps s'ha llevat inestable i això posa en perill el bon funcionat de la Matinal de Saetas. Al mateix temps la previsió meteorològica apunta que cap a migdia tornarà a haver plugims als barri de Cerdanyola.

Per aquest motiu s'ha pres una decisió, que el que fa és emplaçar a tots els confrares i confraresses, cantaors i cantaores i veïns/nes a començar a preparar la vint-i-novena edició de la Matinal en aquest parc per l'any que ve i  també a poder sentir aquestes oracions cantades pels carrers de la ciutat durant les diferents estacions de penitència.  

També la Junta de Govern convida als germans i germanes,  a poder gaudir dels actes de benedicció de palmes i palmons, així com també el animar a viure el moment de fer-se present Jesús Captiu als carrers de la ciutat aquesta tarda a les portes de la Basílica mil·lenària de Santa Maria, o  al Sant Crist de l'Agonia al barri de la LLàntia. 

Tradicionalment aquest espai ha estat un començar al barri de Cerdanyola després de les benediccions de palmes, però enguany no ha pogut ser. 

Potser t'agraden aquestes entrades