Muntant el pessebre de germanor

El Pessebre és una bella tradició que va realçar Sant Francesc d'Assís, on es recollia en petit l'escenari del naixement de Jesucrist. 
És una tradició centenària del mediterrani que fa segles es fa a Catalunya, tal i com recollia el Costumari Català d'en Joan Amades, essent també molt celebrat a Itàlia, a Malta, a França i al LLevant. Amb el temps s'ha estès arreu del món.
Aquests dies els pessebres ocupen un lloc central als menjadores de les llars, i també a les cases germandats. 
En aquesta ocasió us informem del taller fet pels petits confrares de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. S'ha fet un taller explicant el simbolisme de cada figura: l'Àngel anunciador, Els Reis Mags, els pastors que volien trobar a Jesús, les dones recollint aigua viva, el bou i la mula, els oficis, Maria, Josep i l'Infant Diví. Els petits petits han estat els encarregats de preparar i muntar el pessebre; Un pessebre popular però fet pels menuts amb tota la il·lusió. 
En aquests dies totes les confraries i germandats també estan treballant els seus pessebres, uns diorames, d'altres monumentals, d'altres populars; Però tots recullen l'amor i l'alegria del què ha de venir. 
Moment del muntatge amb el suport de pares i mares. 
El pessebre muntant pels infants. 

Potser t'agraden aquestes entrades