Bones Festes de Nadal

Per a la Comissió de Setmana és un plaer poder-vos felicitar les festes de Nadal, en la qual els cristians i les cristianes celebren el naixement de l’Infant Diví, de la vinguda de Nostre Senyor Jesucrist.

Aquest any per a la nostra Nadala hem triat un fragment de l’Evangeli de Sant Lluc, en l’any de la Misericòrdia, on l’evangelista ens explica la visitació de Maria a la seva cosina Elisabet, després de rebre el missatge transcendental de l’àngel sobre la seva maternitat divina. I aquest moment l'hem triat d'un pessebre de Manel Serena (d.e.p.) de l'Associació de pessebristes de Mataró. 

Maria, viatja a les muntanyes a servir a la seva cosina que també espera un infant, a Sant Joan Baptista. Maria i Isabel, dues dones senzilles, servicials i agraciades per Déu.

"Per aquells dies, Maria se n'anà decididament a la Muntanya, a la província de Judà. Entrà a casa de Zacaries i saludà Elisabet. Tan bon punt Elisabet va sentir la salutació de Maria, el nen saltà dins les seves entranyes, i Elisabet, plena de l'Esperit Sant, cridà amb totes les seves forces: «Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves entranyes. Qui sóc jo perquè la mare del meu Senyor vingui a visitar-me? Mira: tan bon punt 
he sentit la teva salutació, el nen ha saltat d'entusiasme dins les meves entranyes. Feliç tu que has cregut! Allò que el Senyor t'ha fet saber, es complirà "