Agenda per al cap de setmana

Aquest cap de setmana hi ha diverses activitats organitzades per les confraries.

Festa de la Coronació d'Espines. El diumenge 22, la Confraria de la Coronació d'Espines, farà la festa anomenada de la Coronació d'Espines. Començarà amb una Santa Missa dedicada a Crist Rei celebrada al carrer Siete Partidas. Acabada hi haurà una Solemne Processó pels carrers del barri del Palau i clourà amb un recital de música confrare i vermut flamenc. 

Festa de la Tardor. Per a seva part  la Confraria del Sant Sepulcre celebrarà la Festa de la Tardor. El dissabte 21 hi haurà una Missa a la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança, i el diumenge 22 diverses activitats.: al matí hi haurà una cercavila de gegants pel barri dels Molins, una paellada popular i tot una sèrie d'activitats infantils i amenització de sobretaula.

Xerrada sobre dones confraresses i concurs solidari. El dissabte 21 a les  17:30 l'associació de dones confraresses organitza una xerrada a la parròquia de Santa Anna de Barcelona. Després hi haurà un concurs de postres diversos.

Podeu consultar l'agenda de les confraries, germandats i Armats de Mataró, membres de la Comissió de Setmana Santa aquí.