dilluns, de maig 04, 2015

L'arribada a Santa Anna, final de la processó General. Any rere any, els inicis a la processó General s'han convertit en un moment important de la mateixa processó General de Mataró. També ho és el moment final quan les confraries arriben amb els Misteris a la Plaça de Santa Anna, així com els moments posteriors. Moments que són quan les confraries es recullen cap a les seves cases germandats, caps els temples o escenifiquen els populars "encuentros".
Des d'aquest espai web en poques ocasions haviem parlat d'aquest moment final de la processó General. Moment on després de diverses hores en processó en estació de penitència els confrares arriben a l'altre temple, al de Santa Anna. 

Allà, seguint l'ordre cronològic de la Passió els Misteris van entran poc a poc i hom pot seguir una processó de forma similar que com ha començat.  

Els preveres esperen a les confraries i ajuden a finalitzar l'estació de penitència recordant el camí de la Creu, la importància de la Resurrecció i també agraïnt a les confraries i germandats aquest acte d'evangelització als carrers. 

Encara resta a moltes confraries desplaçar-se fins a Santa Maria, a Sant Pau, al Col·legi Salesians i fer el seu moment final de recollida, o els "encuentros" a la mateixa plaça de Santa Anna. 

Ací us fem a mans d'algunes imatges de l'arribada a Santa Anna 2015 facilitades per en Santi Flores. 

Els armats entren en formació a Santa Anna. 

El capità manaia acomiada la tropa. 

Els portants de l'Oració del Senyor a l'Hort. 

El Mistri de l'Oració a l'Hort, al fons Santa Anna. 

El Pas de tro de Jesús Captiu. 
L'Agrupació Musical Captiu Dolors 

Els portans de la Coronació d'Espines

La Banda de la Sagrada Família acompanyat la Coronació d'Espines. 

La Coronació d'Espines. 

La Verònica. La Banda de la Verònica. 
El Nazareno i la Esperanza entrant a Santa Anna. 
El Sant Crist de l'Agonia. 
Els portant del Sant Crist. 
Sant Crist de l'Agonia. 

La Creu de guia del Sant Sepulcre

El Sant Sepulcre.

La Soledat. 
La banda de la Soledat.