Concert del 50 aniversari de les parròquies.

Vista del concert a la sala d'actes del Col·legi Salesians
Aquest diumenge al Col·legi Salesians de Mataró es va celebrar el concert de commemoració dels cinquanta anys de les parròquies de Mataró.
Inici del concert amb l'encesa del ciri pasqual dels cinquanta anys.

Cinquanta anys de la parròquia de Montserrat, de l'Esperança, de Sant Pau i de la Sagrada Família que amb les dècades han deixat empremta als barris, a la seva gent i en la història de la ciutat.
Amb aquesta efemèride hi ha hagut tot tipus d'esdeveniments i actes, però aquest diumenge era el moment per a l'oci, el lleure i la música: com no la música amb missatge, la música cristiana que omple cors.
Diversos grups cristians de renom del moment al panorama català es van aplegar a Mataró en la sala d'actes del col·legi Salesians on hi ha van haver més de quatre-cents assistents. 
Un petit grup de voluntàries
 L'acte va començar amb l'encesa del ciri pasqual i les actuacions de Cor Nou, seguides del grup jove de The Waay, el pare Francisco Garcia , Light 4 you i Paz y Bién.  Entre actuació i actuació els diferents rectors de les quatre parròquies van donar algun missatge en un acte presentat per Magda. Un concert que en més d'una ocasió va posar d'empeus als assistents i va oferir molts moments plens d'alegria i d'estima a Nostre Senyor Jesucrist.

A l'acte van assistir diferents preveres de la ciutat, els delegats episcopals de joventut, l' arciprest de Mataró i l'Alcalde de la ciutat.

Des de la Comissió de Setmana Santa es va poder col·laborar amb les tasques d'assistència al públic i control d'accessos. 
The Waay
Actuació de Cor Viu.

Vista de part del públic assistent. En primer pla els rectos de les parròquies.
Membres del grup The Waay