Valls serà la propera "Capital" del món confrare català


La ciutat de Valls acollirà del VIII Congrés Català de Confraries, Germandats i Confraries de Setmana Santa.

Valls és coneguda pels seus calçots, els castellers, ser la gran capital cultural de l'Alt Camp i d'un gran campanar... Però darrerament i avui, també serà coneguda per la seva Setmana Santa.

Valls té 24 mil habitants i una llarga tradició essent les més conegudes la dels Tres Tombs, la Candela, la festa dels calçots i des de 12 anys per  la seva recuperació de la Setmana Santa....més grans activitats com Sant Joan i Santa Úrsula. I com no, gaudir del kilòmetre zero de les grans colles de castellers. 

En relació als elements populars també té una llarga tradició de gegants, gegantons.... i a nivell patrimonial un gran bagatge i llegat com la Capella del Roser, la Catedral....

L'Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa de Valls ha fet la seva presentació davant tots els confrares i ha proposat com a lema del proper congrés  Art iTradició.

Valls una ciutat petita però molt rica i cultural. 
La presentació ha anat a càrrec de Francesc Fàbregues, impulsor i  expresident de l'Agrupació de Confraries, Jordi Peris, president i Francesc Manresa, que en serà el proper director del proper congrés.  

Potser t'agraden aquestes entrades