dimarts, de febrer 17, 2015

Un comiat per a en Cayetano Lancho.Cayetano Lancho en una intervenció a la Matinal de Saetas.
Al final d'aquesta setmana en Cayetano Lancho Palomino ens va deixar a l'edat de 72 anys. 
En Cayetano Lancho era un dels d'aquells joves que als anys seixanta va deixar el poble natal a Estremadura per a venir a treballar i viure a Mataró. Van ser una d'aquelles persones que rapidament es va afegir al món confrare per seguir una tradició tan arrelada al seu poble d'origen, així com per ajudar a que aquesta tradició es recuperés a la ciutat de Mataró.

La seva passió per la música tradicional i en especial el flamenc va ser que en més d'una ocasió participés voluntàriament en nombroses edicions de la Matinal de Saetas.
Malgrat que feia molts anys que arrossegava una malaltia molt dura i li provocava molt de cansament, mai havia faltat a posar la seva veu en una Saeta davant dels confrares de Mataró ja fos davant un escenari o improvisada  en un res al carrer.
Desitgem des de la Comissió de Setmana Santa, i en especial des de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestras Señora de la Esperanza, un molt bon cel i agrair la seva aportació en aquesta història de la Setmana Santa mataronina. 

Veieu a continuació una intervenció d'arxiu.