Aquest proper cap de setmana tots a Tortosa!

La presidenta de les Confraries de Tortosa convidant a tots els confrares catalans.
 Camí de Passió, petjades de fe, de tradició i d'art.
 
Confraries i confrares d'arreu del país estan citats a Tortosa el cap de setmana del 6, 7 i 8 de febrer en el 7è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya, que duu com a lema "Camí de passió, petjades de fe, de tradició i d'art". L'esdeveniment inclou conferències i taules rodones que versaran sobre temes tan diversos com la restauració de la imatgeria religiosa, l'art cristià o la nova fiscalitat d'aquestes entitats. Aquest matí han presentat el programa del congrés la presidenta de l'Agrupació de Confraries de Tortosa, Cinta Fontanet, la coordinadora del congrés, Cinta Carles, el confrare Vicent Ruiz, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.
La Directora del Congrés na Cinta Carles presentant el programa.
El congrés combinarà ponències, que es faran al Teatre Auditori Felip Pedrell la jornada de divendres, i al pavelló firal, dissabte, amb activitats de caràcter religiós i visites a la ciutat. L'alcalde s'hi ha referit per recordar que la Setmana Santa tortosina trascendeix la religiositat per haver-se convertit també en un important element de projecció de la ciutat. L'organització del congrés, que ha confeccionat un complet programa d'activitats, preveu l'assistència de més de 200 persones d'una setantena de confraries d'arreu de Catalunya.
El congrés s'ha presentat al Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, equipament que es va posar en marxa fa quatre anys per a conservar i exhibir el conjunt de passos de les diferents confraries. Aquests dies serà visita obligada dels visitants del congrés 
 
L'Alcalde Tortosa Ferran Bel al Centre d'Interpretación Confrare.

Molte més a http://www.setmanasantatortosa.cat/