Bicentenari Joan Bosco a Mataró

 

 
La comunitat salesiana està de celebració. 
Ja fa unes setmanes van començar els actes de commemoració del bicentenari del naixament Sant Joan Bosco, figura referent de la comunitat salesiana a nivel mundial.
 
En aquest sentit la comunitat salesiana de Mataró, el Col·legi Salesians, la  ONG Vols..., l'associació d'antics alumnes i la Confraria de la Verònica, tots membres de la gran família i obra salesiana, fa dies han començat en els diferent actes i esdeveniments per a explicar qui va ser Joan Bosco i que hi ha avui dia a la ciutat i al món del que va impulsar.
 
El dia central és avui dia 1 de febrer que s'ha iniciat amb una Solmene Eucaristia  en la capella del Col·legi  i una posterior processó per les dependències de l'escola.  Acabada la processó s'ofereix a tota la gran família salesiana i als veïns/nes del barri i la ciutat un munt de paradetes i estands per passejar, xerrar i comprendre una mica més la gran feina que es fa des de la comunitat salesiana.
 
La Confraria de la Verónica, com a membre d'aquesta familia i comunitat, també ha estat col·laborant i participant activament.

Potser t'agraden aquestes entrades