El "VII Pregón de la Juventud cofrade" tindrà accent mataroní.

Antonio Jesús Padros, Javier Lechuga,  José Antonio Carrasquilla i Isama Rodríguez
 a la Capella de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. 
El VII Pregón de la Juventud Cofrade 2015 tindrà accent mataroní.

Enguany el pregó de la joventut confrare que es farà el proper dissabte 14 de Març a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona  comptarà amb un pregoner i una agrupació musical mataronina.

Els pregons de Setmana Santa formen part d’un esdeveniments importants per al confrares perquè formen part d’un acte de preparació durant la Quaresma i motiu d’unió de molts confrares d’arreu.

Fa 7 anys el Consejo General de Hermandades y Cofradías va apostar pels pregons joves, atesa la gran presència de joves en la realitat confrare i l’espai que aquests estaven agafant.

El pregoner 2015 Javier Lechuga.
En la propera edició, el Consejo General ha apostat per un pregoner jove de Mataró i un acompanyament en tant que concert de l’Agrupació Musical Captiu Dolors de la mateixa ciutat.

Doncs enguany el pregoner serà en JAvier Lechuga Sánchez de 26 anys, qui malgrat la seva edat, va ser Hermano Mayor de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza a la que va entrar a ser germà des de la infància. Actualment és membre de la Junta de Govern de la mateixa i en va ser pregoner de la Setmana Santa de Mataró l’any 2014.

Aquest diumenge la co-presidenta del Consejo General Isama Rodríguez i en José Antonio Carrasquilla, vocal de Joventut van venir a Mataró a formalitzar l'acord del pregó de la joventut amb el pregoner i l'Antonio Jesús Padros, Confrare Major de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors. 

Javier Lechuga i José Antonio Carrasquilla.
Al fons les imatges del Nazareno  i Nuestra Señora de la Esperanza
Fitxa: Dissabte 17 de març a les 17:00 a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona.
Més informació: http://barnacofrade.com