Nou retaule a la Mare de Déu de Montserrat a Mataró.

Altar de la parròquia amb el retaule al fons.
 Aquest proppassat dissabte el Cardenal de Barcelona, Msn. Martínez Sistach, va assistir a l’acte de presentació i benedicció d’un retaule dedicat a la Mare de Déu de Montserrat.
A l’acte van participar activament la comunitat de la parròquia, representants de les diferents confraries i germandats de la ciutat, moviments cristians i també va comptar amb la presència de l’Alcadel de Mataró, sr. Joan Mora.
  
L'autora explicant l'obra.
L’obra, de l’artista Beatriz de Colmenares, està situada a la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de Mataró al barri de Pla d’en Boet.

El retaule és un regal per a la parròquia, ja que enguany celebra el seu cinquantè aniversari fundacional; però també és un gran regal per al llegat patrimonial i artístic de la ciutat de Mataró.

Beatriz de Colmenares nascuda el 1968 a Casablanca i veïna de Cardedeu, és una pintora i escultora reconeguda a nivell català per la seva aposta decidida en la restauració de grans obres d’art patrimonials de Catalunya. Però sobretot, ho é perquè és una artista que ha denotat un respecte màxim i cura amb l’entorn i missatge que es vol donar en les seves obres pictòriques. Així se lireconeix,  per exemple, que més enllà d’aconseguir harmonia en la seva obra, té molt clar l’objectiu de mirar sense tensió  una obra d’art que inspiri a aquell que la contempla, vegi el missatge... “un camí d’autencitat cap a la fe”. 
Martínez Sistach durant la seva intervenció. 

Mn. Notó, Rector de la parròquia dirigint-se al públic assistent.