Nombrament nova junta Confraria Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors

Vista frontal de la Capella dels Dolors. 

La Mare de Déu dels Dolors.
Aquest diumenge s'ha celebrat la Festivitat de la Mare de Déu dels Dolors a Mataró. L'escenari de la barroca Capella dels Dolors ha estat l'escenari que ha acollit un acte de Vespres amb posterior Eucaristia. La Santa Missa va ser presidia per Mn. Segimón Garcia ,rector de Santa Maria i Mn. Sergio Notó, consiliari de la Comissió de Setmana Santa.  Acte seguit es va aprofitar per a fer el nomenament del President Confrare Major i el jurament dels membres de la nova Junta de la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors per al mandat 2014-2016.

El sr. Antonio Jesús Prados va tornar a ser escollit com a president a la reelecció per l'assemblea de germans i germanes per a liderar aquest bienni. Un bienni marcat per aniversaris ja que en aquest estan inclosos els vint-i-cinc anys de l'arribada de Jesús Captiu a Mataró, de la Processó del Carme i de l'Agrupació Musical.  Però també, com va exposar en el seu parlament final el mateix Confrare Major l'objectiu de continuar treballant en la missió dels confrares que són treballar en pro de la caritat, la formació i l'expressió pública de la fe i l'amor a Déu. 
Moment de l'entrega de la vara de Confrare de Major, la vara de responsabilitat.
Molts són els membres de la nova Junta que han estat reescollits, ja que el mandat d'aquesta confraria és per a dos anys, però s'han incorporat noves persones en aquest treball.
Membres de la Junta reescollida i els nous membres amb els consiliaris.
Moment del parlament del president.

Entrega de presents als membres de la Junta sortint en agraïment a la seva feina. 

Vista de la Capella dels Dolors durant la Santa Missa. 

Veieu el reportatge fotogràfic a l'album Picassa aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades