dissabte, de setembre 20, 2014

La Comissió col·labora a la Festa al Cel 2014


Voluntaris i voluntàries de les confraries, germandats i Armats de Mataró units en la Comissió de Setmana Santa col·laboraran a la Festa del Cel de Mataró del proper cap de Setmana.

El passeig marítim i les platges de Mataró acolliran el proper dia 28 un macroesdeveniment celebrat amb antelació a Barcelona: la Festa del Cel. Amb la previsió d'afluència de gent que s'aproparà a la ciutat per a gaudir de l'espectacle aeronàutic al matí i a la tarda als actes infantils del Club Super 3, l'Ajuntament de Mataró va demanar col·laboració a diverses entitats ciutadanes. En el cas de la Comissió es muntarà una parada per a vendre begudes i aliments durant tot el dia a persones que no es vulguin moure de les platges per a gaudir de l'espectacle. 

La ubicació serà al passeig marítim prop del Cargol i entre els restaurants La Marina i Can Dimas. 
La Comissió participa per a poder oferir un bon servei a tots aquelles famílies que vulguin passar una bona diada d'espectacle aeronàutic. El benefici que sorgeixi de la venda d'aquesta productes serviran per a sufragar algunes despeses de la Setmana Santa 2015 i com no, destinats també a l'obra social.

-          De les 11 a les 15 hores
o   Mostra aeronàutica  al Port de Mataró.
o   Exhibició aèria  a les platges de Mataró
-          De les 17 a les 19 hores
o   Espectacle Club Super 3 al passeig del Callao
o   Concert Sommins

Més informació: http://www.festaalcel.com