Esdeveniments confrares


Icona de la Mare de Déu de la Mercè de Barcelona.
Aquest dissabte ha estat ple d'actes per a la família confrare. Destacar la Processó de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona, que altre any ha comptat amb la participació de confrares de la ciutat. Recordem que l'any passat aquesta imatge va ser venerada per tota la família confrare de Barcelona a l'interior de la Basílica de la Sagrada Família, i va oferir un encontre amb la imatge de Jesús Captiu de Mataró.
Moment de la Processó de "las Maravillas".
També ha estat la celebració a Mataró, especialment al barri de Cerdanyola, de la festivitat de la Vírgen de las Maravillas, patrona de Múrcia i en especial de Cehegín, ciutat agermanada amb Mataró.
Els amics de la Vírgen de las Maravillas de Mataró han organitzat, entre els diferents actes, una processó pel barri acompanyats de la comunitat cristiana de Maria Auxiliadora i nombroses confraries de Mataró.

La festivitat de la Misericòrdia també ha ocupat el mateix dissabte. La Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperança s'ha desplaçat al camp de Tarragona, a la majestuosa Reus per participar amb aquesta.
Reus és una ciutat amb una llarga tradició processional i amb la que la Comissió de Setmana Santa té una especial relació ja que va ser la ciutat que va traspassar el congrés de confraries i congregacions l'any 2011 a Mataró, i posteriorment Mataró a Perpinyà.
A Tarragona hi ha una gran tradició processional també a la mateixa capital, Reus, Tortosa...
Actuació de la Banda de TTy CC.