La Matinal de Saetas

 
Afegeix la llegenda

El cantaor mataroní Carlos Delgado.
Diumenge de Rams. Després de la benedicció de palmes i palmons que simbolitzen l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem, els confrares i molts mataronins i mataronines s’adrecen cap al Parc de Can Tuñí, el parc de Cerdanyola. La Matinal de Saetas que suma prop de 30 edicions és un clàssic, un espai de retrobament, un moment per a saludar a confrares i amics d’altres confraries, un moment per agafar una mica de to de sol a la carona, una cita obligada per agafar forces per a una setmana potent, llarga, espiritual i de Germanor. I com no, per a escolar Saetes, de les millors que se poden sentir, gaudir i escoltar a Catalunya.

Actuació musical de la Peña Al- Andalus
Una matinal que atrau a molts amants de la saeta, de la Setmana Santa, i del retrobament.
El conductor de l’acte en Rafael Acedo Alberto, confrare i locutor va presentant als cantaors mentre amenitza la diada. Un altre clàssic aquest dia.
En aquesta diada també va participar la Peña Al- Andalus que va oferir diferents actuacions musicals dels seus quadres de ball relacionats amb la Setmana Santa andalusa i amb la Setmana Santa al barri de Cerdanyola. 54 ballarins i ballarines van oferir moment molt i molt emotius a un públic molt atent.
Podreu veure el reportatge fotogràfic del fotògraf  de la Setmana Santa  mataronina Santi Flores aquí.


El cantaor canetenc Miguel Almelloñes.
El conductor de l'acte Rafael Acedo.


Potser t'agraden aquestes entrades