Jornada d'agermanament confrare de La Verònica


Algunes confrares de La Verònica davant el pas.
Moment del Via Crucis.
Un dia de sol i primaveral va acompanyar tota la joranda d'agermanament, reflexió i Via Crucis de la Confraria de La Verònica. 

Dies abans dels dies Sants els confrares i antics alumnes del Col·legi Salesians es reuneixen a l'escola per a preparar-se: fer-ho en una jornada de lleure, oració i familiar ajuda a expressar el que és una germanor, una germandat.
El primer moment va ser una Eucaristia celebrada pel consiliari de la Confraria i els preveres de la comunitat salesiana, que va cloure amb unes pregàries davant de les imatges que emulen el moment que una noia li renta la cara a Jesús durant la Passió. 
Aprofitant el moment es va celebrar una assemblega general de germans i germanes on es va aprofitar per a treballar la conducta i normes per a les processons.  Acte seguit moment per al dinar de germanor on es va seguir la costum de compartir els aliments i fer el tradicional concurs de postres. També com no, la sobretaula salesiana. 
Per acabar la jornada es va fer un Via Crucis per les  instal·lacions del col-legi i acabant a la davant del pas de la Verònica.Una jornada plena de germanor i religiositat com es costum dins de la gran família salesiana.

Potser t'agraden aquestes entrades