Visita de la confraria de la Verònica a la Passió d'Esparraguera.



Amb el regust del dissabte passat, on Mataró va acollir el Via Crucis del Consell General i el concert solidari de bandes confrares, els membres de la Confraria de la Verònica van assistir a la primera representació de la Passió d’Esparreguera d’aquest any.

Aquesta trobada forma part d’un seguit de sortides i actes d’agermanament confrare i de germanor de La Verònica que es fa durant tota la Quaresma.
Durant la diada del diumenge varen visitar el Teatre de la Passió i van gaudir d’una representació excel·lent mostrant al públic una escenificació de la Passió  a l’alçada de l’expectativa, tot i ser la primera representació del curs. 

Al final de la jornada, repartida en matí i tarda els principals actors van participar de converses amb els confrares i es van fer una foto de grup.

També es va aprofitar per a fer una visita guiada per les instal·lacions  i la tramoia del teatre i es va explicar el volum de feina que no es veu, que és al darrera, que requereix treball minuciós i intens durant molt de temps... el mateix que fan molts confrares a les confraries amb la seva persistència i feina.