Mataró per Càrites

Malgrat el gran aiguat viscut el dissabte a Mataró, moltes persones s'apropen a la plaça de les Tereses per aportar i col·laborar en l'acte de Mataró per Càrites.

Foto d'un dels grups de voluntaris i voluntàries de les confraries i Armats.
Les confraries i armats, tot i la pluja, van poder organitzar l'arrossada i bé que hi va haver molts menys comensals que l'any anterior, varen ser 93 persones les que van participar-hi ajudant a recaptar 460,00€ per a Càrites. 

També va haver-hi una resposta important dels confrares a aportar aliments i van sumar 380 kilograms als prop de 2.000 recollits aquest dia. 
La pluja va fer que algunes actuacions i esdeveniments no es poguessin celebrar, i probablement va minoritzar el gran recapte que s'havia de fer aquest dia. 
Bo i això, els propers 15 dies es podrà continuar fent aportacions d'aliments als casals de la gent gran i Centres Cívics de la ciutat. 
Des d'aquest espai bloc, la Comissió de Setmana Santa ens sumem, altracop, a la crida a col·laborar amb Càrites Interparroquial  ja que són moltes les famíleis i infants que tenen greus privacions d'aliments. 

I també agraïm al gran volum de voluntaris de les confraries, armats i d'altres entitats de la ciutat que van estar dies preparant l'acte i aguantant les ventades i la pluja durant tota la diada. 
Si tens aliments i no els pots adreçar o estar interessat en la compra del cava solidari per al  Nadal de Càrites, truca si us plau  937908002 i passaran per casa teva. 


Llegiu aquí la crònica de mataronoticies.cat i l'entrevista al president de Càritas l'amic Antoni Vilà.