Mataró per Càritas

El proper dissabte 16 s'organitza Mataró per Càritas. L'ocasió s'ho mereix. 

Un avi recollint aliments llençats al mercat de l'Escorxador aquest dissabte.
Molts i molts mataronins i mataronines han vist en els darrers temps com les seves dificultats, les seves xarxes familiars de solidaritat, les seves privacions s'han incrementat i com el seu entorn s'ha anat empobrint i degradant.  La precarietat del mercat treball, l'erosió dels escuts socials i les polítiques de reducció del dèficit de les diferents administracions també han posat de la seva part. 

Càritas interparroquial de Mataró des dels seus inicies està treballant per ajudar a les persones més vulnerables, i en aquests moments molt i moltes són les que tenen greus dificultats. Càrites també ha vist minvar els seus recursos i suports, per tant en moments com aquests es requereix una gran musculatura per a continuar treballant.

Cartell de l'acte, comparteix-lo!
Per això, per segon any consecutiu Càritas amb el suport de moltes entitats i empreses de la ciutat, entre les que hi ha la Comissió de Setmana Santa, organitza el proper dia 16 la diada de Mataró per Càritas amb la idea de recaptar aliments i béns per a poder posar a disposició de les famílies necessitades.

Un dels actes serà la paellada popular organitzada per la Comissió de Setmana Santa on s'ofereix als comensals un plat d'arròs, beguda i pa per cinc euros. Els cinc euros que es recapten van íntegrament destinats a Càritas ja que el material de les paelles és ofert  per empreses alimentàries de la ciutat, que sempre col·laboren amb la causa, i la mà d'obra i cuina que la disposa la Comissió de Setmana Santa.

Recordem que està entre els objectius i missions d'un confrare treballar per ajudar als que més ho necessiten. 


Des de la Comissió demanem a tota la família confrare de Mataró que participi activament del dinar, ja que si tu menges un plat d'arròs molts menjaran molts dies. Gràcies d'avantmà.