Trasllat del Sant Sepulcre a l'Esperança

El pas del Sant Sepulcre a la parròquia de Mare de Déu de l'Esperança.
L'any passat la Confraria del Sant Sepulcre de Mataró va iniciar un trasllat des de la seu de la seva casa germandat al barri dels Molins fins a la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança previ als dies de Tots Sants. 
El Sant Sepulcre simbolitza el cos de Crist jacent, mort, sense vida, i on es mostren en el seu rostre i cos la Passió a la que ha estat sotmès per part dels homes. 
És el cos del dolor, de l'home mort..però que és l'avantsala de la Resurrecció i que dóna sentit a la fe cristiana. 
Amb aquest simbolisme la Confraria del Sant Sepulcre posa a disposició de fidels i familiars aquest pas a la parròquia per ajudar a pregar davant Déu, i així també participar del dia de Tots Sants i donant respecte no només al confrares difunts de l'entitat, sinó a tots els éssers estimats que ens han anat deixant.
El president de la Confraria , en José Gabriel, dirigint-se als confrares.
Un nen tca el rostre de Jesús Jacent.

Aquest any la Confraria de la mà de la família de la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança ha realitzat el mateix traspàs i des d'ahir es pot visitar aquesta imatge a la parròquia, i participar dels actes litúrgics que organitza la parròquia amb motiu de Tots Sants. L'acte es va fer el dissabte 26 amb la participació d'alguna altra confraria de la Comissió de Setmana Santa i va cloure amb una Missa de Difunts a la parròquia.