Clousura de l'any de fe a Mataró



La capella de les germanes de la Divina Providència van acollir el proppassat divendres al vespre l'acte de cloenda de l'any de la fe de l'Arxiprestat de Mataró.

Prop de dues-centes persones es van reunir durant una estona per a compartir algunes pregàries, càntics religiosos, i reviure algunes experiències personals de trobada o retrobament amb la fe. També hi va haver espais per a la reflexió i el silenci, i per a tenir moment de pensaments personals, que van ser tancat amb el "ball del silenci", que va ser interpretat per sis joves amb una gran escenografia. 

A l'acte van participar membres de tota la comunitat cristiana de l'Arxiprestat de Mataró, entre els quals també hi havia alguns representants de la Comissió de Setmana Santa.

També l'acte va servir per a pronunciar el nou Arxipreste de Mataró, que serà en mn. Vicenç Mira, que fins ara oferia tasques de consiliari a la Comissió de Setmana Santa.  Tanmateix es va oficialitzar que el nou consiliari de la Comissió serà mn. Sergi Notó.

Des d'aquest bloc, felicitem als nous preveres per les seves responsabilitats i ens posem al ser servei per tal que pugin realitzar una gran  missió pastoral.