El Papa clausura la Jornada de les confraries i les germandats de la pietat popular

El Papa Francesc clausura les jornades mundials de les confraries i germandats a Roma.
"Las Hermandades, una realidad tradicional en la Iglesia que ha vivido en los últimos tiempos una renovación y un redescubrimiento" 
Confrares a Roma. Cedit d'Infocatolica.com
Així començava l'homilia del Sant Pare en la Jornada Mundial dedicada a les confraries i les germandats de la Pietat Popular celebrava aquest cap de setmana a la ciutat de Roma amb milers de participants i confrares d'arreu del món, però sobretot d'Espanya, Itàlia, Grècia i Malta on existeix una gran tradició. 
Als presents el Sant Pare els va animar a viure amb autenticitat evangèlica, eclesialitat i ardor missioner, ja que al llarg dels segles les confraries han estat forja de santitat de molts que han viscut amb senzillesa una relació intensa amb el senyor.
La plaça de Sant Pere del Vaticà va estar omplerta per estendards i creus de guia de les confraries d'arreu mentre sentien de la veu de Francisco que la pietat popular és una modalitat legítima de viure la fe. Existeix una varietat de paraigües, de colors i de signes: així és l'Església, una gran varietat en la unitat. 

Nombrosos són els mitjans que en fan resó però us animena llegir l'homilia complerta dedicada a les confraries aquí
També la interessant crònica de: