dimarts, d’octubre 30, 2012

Mataró per Càritas

El proper dissabte dia 3 de novembre se celebra la jornada solidària Mataró per Càritas.


Aquesta acció organitzada per Càritas Interparoquial de Mataró amb el suport de moltes entitats de la ciutat de Mataró té l’objectiu de recaptar aliments i recursos per al banc d’aliments.

La ciutat de Mataró ha estat sempre una ciutat solidària amb els que més dificultats estan passant donant-los suport en el vestir, l’aliment i també suport afectiu i jurídic entre d’altres accions. Un bon exemple són els més de 40 anys que porta Càritas ajudant als més necessitats.

La crisi econòmica ha fet que les necessitats i les privacions de les famílies hagi augmentant, així com el nombre de famílies que estan per sota del llindar de la pobresa. Aquesta situació també ha tingut efecte sobre aquells que eren solidaris ara també tinguin dificultats i per això hi ha grans dificultats per a poder atendre la gran demanda d’aliments. Qui no té un familiar, un amic que estigui patint les conseqüències d’aquesta crisi econòmica i que estigui passant per uns problemes de severitat.

És per això que es fa aquesta crida a totes les persones a poder col•laborar en aquesta recollida i de totes les activitats que estan planificades per a la jornada d’aquest dissabte.

En aquesta crida a la solidaritat la Comissió de Setmana Santa, composada per totes les confraries, germandats i Armats de Mataró se sumen de forma activa ja que un dels objectius que tenim com a Comissió més enllà de l’expressió pública de la fe i els actes processionals, són la solidaritat, l’ajuda als més necessitats i el foment de la germanor.

És per això que les diferents entitats que composen la Comissió estaran presents tota la diada, organitzaran una gran paella per a 300 comensals, i també està recollint aliments en les seus i cases germandat per a poder aportar al banc d’aliments.

Des d'aquest bloc us fem una crida a participar-hi en aquesta crida en pro de la solidaritat, i tenir la bona resposta que el món confrare ha mostrat sempre.
Veieu aquí l'spot de Mataró per Càritas.


Veieu les notícies a la premsa local sobre la crida a la solidaritat al capgros.com, al totmataro.cat i  a Mataró Ràdio