La Història recent de l'Ermita de Sant Simó.

Moment de la conferència.

Aquest diumenge  tingut lloc a l’Ermita de Sant Simó una conferència a càrrec de Mn. Vicenç Mira, consiliari de la Comissió de Setmana Santa, com a motiu de les celebracions de les Festes de Sant Simó.
Sota el títol “L’Ermita de Sant Simó, la seva història recent” Mn. Mira ha fet un recorregut de la història de l’Ermita en els darrers 40 anys. Fent referència i esment als rectors que han passat durant aquests últims anys per l’Ermita de Sant Simó.
També ha explicat, amenitzant la conferència, un munt d'anècdotes que ha viscut durant els anys que ha dedicat a Sant Simó.
Ha esmentat la situació que tenia l’Ermita, ja que no es va trobar cap document ni registre sobre la propietat fins el 1963 que la propietat va passar a ser de l’Ajuntament de Mataró.
Per finalitzar, ha volgut pronunciar unes paraules d'agraïment a totes aquelles persones que durant molts anys han estat ajudant i participant al seu costat a la trajectòria de Sant Simó.
A la conferència han assistit representants de les Confraries i Germandats de Setmana Santa de Mataró, com són la Verònica i la Coronació d’Espines, a més de la comunitat cristiana i membres d'Unió de Pagesos.

Potser t'agraden aquestes entrades