Commeració XXVè aniversari confraries

 
Aquest any la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors i la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza de Mataró  celebren el XXVè aniversari de la seva fundació a la ciutat de Mataró, i amb aquest motiu durant l'any 2012 s'organitzaran tot un seguit d'activitats, cultes i actes processionals.

Aquest cap de setmana ambdues confraries donen el tret de sortida, i en nom de les respectives Juntes de Govern i dels seus Hermanos Mayores el sr. Jesús Moya i el sr. Javier Lechuga respectivament us conviden a l'acte de presentació de la commemoració.

El primer serà el divendres dia 27 a les 19:00 a la sala d'actes de Caixa Laeitana, on la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors farà la presentació del seu calendari d'activats en un acte on presentaran un vídeo record, i tot una sèrie de parlaments de personalitats confrares de Catalunya  i membres de la confraria.

El segon serà el dissabte dia 28 a les 18:00 al Teatre Monumental de Mataró, on la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza farà presentació del seu calendari d'activitats, també un vídeo commemoratiu i acte seguit el tercer Festival Virgen de la Esperanza amb col·laboració d'entitats de la ciutat.

Us convidem a participar a ambdós actes, importants per al món confrare i també per a la ciutat de Mataró.

Per tenir més informació sobre els actes, els cartells de presentació i material:
- http://captiudolorsmataro.blogspot.com/
- http://hermandadnazareno.blogspot.com/