Iniciem el curs amb l'Ofrena a la Verge de la Soledat.


Comença el curs, però les activitats de les confraries i germandats no han parat. Aquest blog durant els mes d’agost no us ha informat de les activitats que es fan quotidianes però comencem informant-nos en aquesta ocasió dels actes amb motiu de les festes del barri de Cirera, on té la Casa Germandat la  Hermandad de Nuestra Señora de la Soledad .

Com ve fent-se cada any, la Comissió de Festes de Cirera y la Hermandad organitzen la famosa Missa Rociera del barri.

La Verge de la Soledat a la Parròquia Sagrada Família.
Malgrat la calor dels darrers rampells de l’estiu la parròquia de la Sagrada Família ha acollit una missa multitudinària - potser la més nombrosa dels darrers anys – i gràcies a la devoció a la Verge de la Soledat, l’entrega del barri de Cirera a les seves festes, i la presència de la Hermandad de la Divina Pastora, que amb les seves dolces veus i cants ha decorat la parròquia i als presents.

recitant poemes
Amb aquest missa la Germandat de la Soledat aprofita per iniciar el nou curs, i ho fa amb una ofrena floral a la imatge titular, acompanyat d’un recital de poesia que fan els veïns i veïnes, així com el concert ofert per la banda de tambors i cornetes de la Germandat, que dóna peu a iniciar el curs amb forces, unió i ganes de treballar.

Aquest primer acte, també és conegut com acte de trobament al ser el primer oficial després de l’estiu, i dóna peu a retrobades entre confrares, germans/nes i amics/gues, així com d’altres persones que s’interessen per saber què vol dir ser membre d’una confraria.

“Esto es solo el inicio de un curso más, en el que no faltará la motivación para seguir reviviendo nuestra ilusión por la Semana Santa de nuestra ciudad” recull la crònica de na Cristina Sánchez, capatàs del pas.
Una veïna de Cirera dedicant un poema.

Potser t'agraden aquestes entrades